Multidisciplinaire teams

De 5–daagse scholing ACT voor multidisciplinaire teams heb ik ontwikkeld samen met Peter Heuts, revalidatiearts bij RAP. De scholing is bedoeld voor professionals uit multidisciplinaire teams die werken met mensen met chronische pijn en/of vermoeidheid of met andere chronische aandoeningen. Een volledige scholing kan bestaan uit: een introductiedag, een basistraining van 2 dagen en een integratietraining van 2 dagen voor teams die al langer met ACT werken. De onderdelen kunnen ook apart worden gevolgd of aangevraagd. De onderdelen worden face-to-face gegeven of online via een beveiligd Zoom account.

Accreditaties kunnen in overleg met de opdrachtgever worden aangevraagd voor psychologen, artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkenden en verpleegkundigen. 

Het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van het niveau van de training: 30 voor beginners, 15 voor gevorderden.

De kosten voor een trainingsdag bedragen € 1750 per dag (vrijgesteld van BTW), exclusief reiskosten (€ 0,19 per km) en eventuele verblijfkosten bij meerdaagse trainingen. 

In de kosten is inbegrepen: de overleg- en voorbereidingstijd, tijd voor het aanvragen en verwerken van accreditaties, reistijd, hand-out van presentaties en oefeningen. Niet inbegrepen zijn: vergoedingen aan beroepsverenigingen voor accreditatie-aanvragen, zaalhuur, catering, vermenigvuldiging hand-outs en literatuur, eventuele huur van beamer en projectiescherm.

Informatie of aanmelding kmgschreurs@gmail.com.