Training op maat

In overleg met instellingen, bied ik eendaagse of meerdaagse trainingen in Acceptance & Commitment Therapy aangepast aan de wensen en behoeften van uw professionals. Trainingen kunnen face-to-face worden gegeven of online via een beveiligd Zoom account. Het niveau kan uiteen lopen van een kennismaking voor beginnelingen in ACT tot integratie van ACT in de behandelingen bij gevorderden of supervisie. Accreditaties kunnen in overleg met de opdrachtgever worden aangevraagd voor psychologen, artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werkenden en verpleegkundigen. 

Het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van het niveau van de training: 30 voor beginners, 15 voor gevorderden.

De kosten voor een trainingsdag bedragen € 1750 per dag (vrijgesteld van BTW), exclusief reiskosten (€ 0,21 per km) en eventuele verblijfkosten. 

In de kosten is inbegrepen: de overleg- en voorbereidingstijd, tijd voor het aanvragen en verwerken van accreditaties, reistijd, hand-out van presentaties en oefeningen. Niet inbegrepen zijn: vergoedingen aan beroepsverenigingen voor accreditatie-aanvragen, zaalhuur, catering, vermenigvuldiging hand-outs en literatuur, eventuele huur van beamer en projectiescherm.